От детството ни казват, че супите са много здравословни. И наистина

...
От детството ни казват, че супите са много здравословни. И наистина
Коментари Харесай

След тази супа забравихме за пилешката, тенджерата свършва на 1 ядене, това никога не е било

От детството ни споделят, че супите са доста здравословни. И в действителност е по този начин. И с цел да извършите ежедневната си диета освен здравословна и питателна, само че и доста вкусна, предлагам да извършите тази ароматна кремообразна супа с гъби.

Гъбената чорба ухае на есен, гора и уют. Дори в къщата да няма нито една горска гъба, а единствено печурки, елементарно можете да си извършите вкусна изобилна чорба от гъби. Само не забравяйте за сметаната, тя ще добави специална деликатност към супата.

КРЕМООБРАЗНА СУПА ОТ ГЪБИ

Днес публицистичната ни гилдия ще показа указания за подготвяне на вкусна гъбена супа със сметана и крема сирене. Проста, бърза и вкусна рецепта!

СЪСТАВКИ

2 картофа
300 г гъби
1 морков
100 г топено сирене
1 супена лъжица растително масло
100 мл крем
1 глава лук
2,5 л вода
2 дафинови листа
подправки за сервиране
сол, черен пипер на усет

Изсипете водата в тенджера и ч поставете на огън. След това измийте и изчеткайте картофите. Нарежете картофите на дребни късчета и по-късно ги прибавете във врялата вода. Гответе за към 10 минути.

Измийте гъбите, обелете и нарежете на междинни части. Запържете гъбите малко в растително масло и по-късно прибавете гъбите към картофите. Гответе още 5-7 минути.

Сега да преминем към пърженето. Измийте лука и морковите, настържете морковите. Нарежете лука на половин пръстени. В тиган, авансово загрят с растително масло, задушете зеленчуците до омекване. След това прибавете запържените зеленчуци към супата.

Нарежете топеното сирене на дребни късчета. Добавете го към вашата чорба. Бъркайте непрестанно, до момента в който сиренето се разтвори, по-късно изсипете сметаната. Накрая прибавете сол и черен пипер на усет, дафинов лист.

Това е всичко, вкусната гъбена чорба е готова. При сервиране поръсете с нарязани билки, можете да добавите и крутони и подправки от провансалски билки.

Предлагам също да научите как да приготвяте полска гъбена чорба с мляко . Това първо се сервира в полските заведения за хранене. И можете елементарно да повторите това ядене вкъщи.

Ароматът и усетът на тази кремообразна супа от гъби ще завладеят и най -изтънчения гурме познавач! Сигурен съм, че фамилията ви скоро няма да не помни усета й. Пресните подправки ще прибавят цвят и здраве към ястието. Може да се сервира с крутони вместо самун.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР